Mesotherapie is een gezichtsbehandeling die huidverjonging stimuleert. Mesotherapie gaat de strijd aan met rimpeltjes en een slappe, doffe huid. Het grote voordeel van mesotherapie is dat er geen naalden worden gebruikt. De methode wordt dan ook gezien als hét alternatief voor cosmetische injecties. 

Een huid die ouder wordt verliest collageen en elastine. Hierdoor verliest de huid ook automatisch elasticiteit en vitaliteit. De behandeling vult rimpeltjes van binnenuit op en stimuleert huidverjonging. Het resultaat is een frissere, gezondere en strakkere huid. Onze klanten omschrijven het resultaat van de mesotherapie-behandeling vaak als verbluffend.

Mesotherapie is onder meer geschikt voor het behandelen van:

  • (frons) rimpels
  • rimpels onder de ogen
  • rimpeltjes rond de mond
  • rimpels rond/op de kaaklijn
  • huidveroudering –> huidverjonging
  • slappe huid –> huidverstrakking
  • onzuivere huid
  • doffe huid, bijvoorbeeld door roken
  • volume-verlies van de huid
  • preventief / anti-ageing –> voorkomen huidveroudering

Laura van Eijkeren adviseert  u graag of ‘No Needle Mesotherapy’ voor u de meest optimale behandeling is. Dit doen zij na een uitgebreide analyse van van huid.

Algemeen

Hoe werkt Mesotherapie?

De Mesotherapie apparatuur flitst korte, onschadelijke elektro-impulsjes op de huid. Zo worden de cellen schoongemaakt en ontstaan er ultra-kleine poriën. De huid wordt meer doorlaatbaar en neemt hierdoor veel meer microfijne stoffen op. Deze stoffen brengen we in grote hoeveelheden in de dieper gelegen huidlagen in; ongeveer drie keer zoveel als bij cosmetische injecties. Hierbij worden geen naalden gebruikt. Groot voordeel van mesotherapie is dat de apparatuur de stoffen direct in de huid brengt. Dit is tegenstelling tot, en als aanvulling op, crèmes die de huid van buitenaf verzorgen.

Lichaamseigen stoffen

Onze huid bevat huideigen ingrediënten die vol zitten met belangrijke vitamines en mineralen. Tijdens de mesotherapie-behandeling worden deze lichaamseigen stoffen in de huid gemasseerd. Denk hierbij aan onder meer een mix van vitaminen en mineralen, hyaluronzuur (om de vochtbalans te herstellen) en aminozuren. Maar ook de minder bekende nucleïnezuren en co-enzymen helpen uw huid te vernieuwen en beschermen. Zo voelt de huid weer jong, fris, strak en gezond aan.

Wat is het effect van Mesotherapie?

Mesotherapie heeft een transdermaal effect. Dit wil zeggen dat de stoffen doordringen in de bovenste huidlagen om zo de huid van binnenuit te repareren. Het stofwisselingsproces van de huid komt op gang. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd en afvalstoffen worden afgevoerd. Dit alles stimuleert huidverjonging.  Hierdoor kunnen na de kuur rimpels aanzienlijk zijn verminderd en ziet uw gelaat er jonger uit!

 

Openingstijden

Ma. 08.15-14.00u
17.00-19.00u
Di. 08.15-17.00u
Wo. 13.00-16.00u
18.00-21.00u
Do. / Vr. 08.15-15.00u
Za. 09.00-11.00u