Een merk geboren uit passie voor de huid.

We weten dat de huid constant in beweging is en een voortdurende interactie ondergaat met de omgeving waarin we leven. We hebben het niet langer enkel over anti-aging, maar over het feit dat omgeving en milieu voor steeds zwaardere gevolgen voor onze huid zorgen. Laten we ook de nodige portie stress op de huid niet vergeten. Niet de gewone stress die we iedere dag misschien wel voelen, maar wel de oxidatieve stress. En waarom horen we steeds vaker woorden zoals ‘eczeem’ of ‘allergie’, zelfs al bij jonge kinderen?

Als onze huid kon spreken, hadden we de woorden ‘bescherm me, alsjeblieft’ misschien wel honderden keren, zo niet duizenden keren gehoord. Daarom is er nu het merk CRAITH LAB.

Bewezen resultaat
De klinische testen van de CRAITH LAB Collagenen geven al na 30 dagen ongelooflijke resultaten. De huidvochtigheid is met 146% toegenomen, de elasticiteit van de huid met 33% en rimpels en lijntjes zijn met zeker 44% verminderd.

CRAITH LAB sluit geen compromissen, doet geen concessies en selecteert alleen de beste ingrediënten, beschermt elke huid, maakt hem gezond en laat hem stralen, ongeacht leeftijd of levensstijl.

Blue Line – beschermt de jonge en de volwassen gestreste huid, worden ontstekingen in de huid afgeremd en wordt de hoog gevoeligheid van het zenuwstelsel verminderd. De hui barrière wordt versterkt en maken vrije radicalen die in ons lichaam komen en daarbij een reactie aan gaan met zuurstof geen kans.

Geschikt voor alle huiden; vermoeiende en doffe huiden, acne en vochtarme huiden, rosacea , psoriasis.

U kunt gemakkelijk zelf met de producten thuis aan de slag na de huid analyse .

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen

Wilt u producten uitproberen , deze kunt u of bij ons ophalen in de salon.

Openingstijden

Ma. 08.15-14.00u
17.00-19.00u
Di. 08.15-17.00u
Wo. 13.00-16.00u
18.00-21.00u
Do. / Vr. 08.15-15.00u
Za. 09.00-11.00u