Altijd ben ik gefascineerd door Zuid Afrika de mooie natuur , de cultuur , rustgevend kleur en geur en wat is het dan mooier als je zon product in je salon mag gaan gebruiken, en uiteraard wil ik dit met jullie delen!
Reis met ons mee door Afrika en beleef de natuurlijke producten gecombineerd met de nieuwste technologie die samen een directe huidverbetering creëren, ontspanning .

Het is meer dan alleen een natuurlijke behandeling. De kleuren van de aarde, ruwe texturen en zeldzame geuren zijn samengevoegd en vormen samen een Afrikaanse beleving. Alle ingrediënten van Kalahari zijn gewonnen uit de Kalahari woestijn, doormiddel van plantaardige oliën en plantenextracten worden deze unieke producten samengesteld. Het zal direct de huid vernieuwen en voeden .
Met natuurlijke ingrediënten als jojoba olie, rooibos thee extract ,shea butter kalahari meloen olie .
Al deze ingrediënten en nog veel meer zorgen voor een  perfecte verzorging van de huid !

Elke behandeling is specifiek aangepast aan de behoeften van elk huidtype en creëren samen de ultieme huidverbetering en unieke wellness beleving.

Door middel van een intake en huidanalyse geven wij een gepaste behandeling en advies op maat. Met het gebruik van de Kalahari thuisgebruik producten kiest u niet alleen voor huidverbetering van uw huid, maar steunt u ook nog eens veel goede projecten in het Kalahari gebied zoals educatie, medisch onderzoek en voedsel programma’s.

Waarom Kalahari?

  • Huidverbetering
  • Wellness beleving
  • Dierproefvrij
  • Steunen van projecten in Afrika. ‘’Deel je alles, dan is er voor iedereen meer dan genoeg.’’
  • Bevatten geen parabenen, sulfaten, derivaten, isopropuleen Glycol, formaldehyde en afsluitende minerale oliën

Openingstijden

Ma. 08.15-14.00u
17.00-19.00u
Di. 08.15-17.00u
Wo. 13.00-16.00u
18.00-21.00u
Do. / Vr. 08.15-15.00u
Za. 09.00-11.00u