Altijd ben ik gefascineerd door Zuid Afrika de mooie natuur , de cultuur , de mooie producten. Vanaf het begin dat ik met Kalahari in contact kwam heeft het merk mijn hart gestolen.

Graag wil ik dat met u delen !

Reis met ons mee door Zuid Afrika  en beleef  de natuurlijke producten gecombineerd met huidverbetering en ontspanning..

Alle ingrediënten van Kalahari zijn gewonnen uit de Kalahari woestijn, doormiddel van plantaardige oliën en plantenextracten worden deze unieke producten samengesteld. Het zal direct de huid vernieuwen en voeden. Met natuurlijke ingrediënten als JoJoba olie, rooibos thee extract ,shea butter, Kalahari meloen olie .

Elke huid heeft een andere structuur,  kleur  en vorm en door middel van een intake en een analyse van de huid door de huidscan kunnen we elke behandeling op maat maken.

Welke behandeling is geschikt voor uw huid ?

Kalahari heeft diverse behandelingen :

Voor de droge huid , jonge huid , fijne lijntjes , zeer gevoelige huid enz.

Mirconeedling , Meso therapie , Cupping , Bindweefsel.

Doordat we met u een stappen plan maken kunnen we uw huid het meest maximaal haalbare resultaat geven.

Om optimaal resultaat te kunnen behalen wordt geadviseerd de producten van Kalahari ook thuis te gebruiken. Hiermee ondersteun je de professionele gezichtsbehandeling en zet je het resultaat thuis door. Voor elke huidconditie, wensen en persoonlijke voorkeuren zijn er producten voor thuisgebruik. 

Openingstijden

Ma. 08.15-14.00u
17.00-19.00u
Di. 08.15-17.00u
Wo. 13.00-16.00u
18.00-21.00u
Do. / Vr. 08.15-15.00u
Za. 09.00-11.00u