Dermio Care Plus

Dermio Care® Plus ervoor zorgt dat je lichaam binnen no time wordt gevuld met gezonde, verfrissende en verjongende zuurstof!

De huidcellen krijgen meer energie, een snellere celdeling, versterking van de huidcellen. Hierdoor ontstaat huidverbetering waardoor huidverjonging plaatsvindt.

Door Biochemische neutralisering van de zuur/basisch-verhouding in het weefselvocht van gezicht, hals en decolleté, vindt er collageensynthese plaats. Hierdoor wordt meer bindweefsel gevormd en wordt de huid steviger en elastischer door inademing van meer energie, vitaliteit en stofwisseling.

Ga je voor een energie boost, huidverbetering en huidverjonging, in combinatie met lichttherapie? Dan gaan we werken aan een mooi resultaat.

Energieboost

Last van een winterdip, hoofdpijn of astma? Dermio Care® Plus kan je hierbij helpen. Kies voor een van de speciale programma’s voor je klacht, ga liggen en voel je als herboren.

Huidverbetering

Last van acné, rosacea of psoriasis? Het hoge gehalte negatief geladen zuurstof-ionen in combinatie met blauw (bijna UV) licht heeft een sterk antiseptische werking wat helpt bij het verminderen van huidproblemen.

Huidverjonging

Willen we niet allemaal onze babyzachte wangetjes en strakke huidje behouden? Helaas kun je niet terug in de tijd, maar de huid een flinke oppepper geven kan zeker wel. De zuurstof uit de Dermio Care® Plus geeft je huid een ware boost. Collageenproductie en metabolisme worden gestimuleerd waardoor fijne lijntjes verdwijnen als sneeuw voor de zon en diepe rimpels aanzienlijk verminderen.

Begin met een kuur van 10 behandelingen, verspreid over 2 weken, om het maximale effect te bereiken. Daarna volstaat één behandeling per 2 à 3 weken om het resultaat te verlengen.

Lichttherapie

Eén van de onderdelen die Dermio Care® Plus zo bijzonder maakt is de speciale lichten op de kap. Door verschillende golflengtes toe te passen haal je het beste uit de huid naar boven.

Rood / bijna infrarood

 • Wonden genezen,
 • Versterking van collageenvorming,
 • Huidherstel / anti-aging,
 • Voorkomt en vermindert littekenweefsel,
 • Verhoogt de bloedstroom en bloedsomloop,
 • Stimuleert ATP in de cellen en
 • verhoogt de cellulaire reproductie

Groen

 • Ontgiften,
 • Antibacterieel,
 • Verlicht stress,
 • Versterkt het immuunsysteem en
 • Bouwt spieren en botten

Blauw

 • Antiseptisch en antibacterieel,
 • Anti-inflammatoire,
 • Samentrekkend effect,
 • Kalmeert de zenuwen,
 • Versterkt het immuunsysteem,
 • Zeer vaak gebruikt voor “batterij opladen” en
 • Acne

Wat is het nu precies ?

Negatieve ionen zijn geweldig voor je gezondheid. Maar wat zijn ze en hoe krijgen we er meer van?

De voordelen van negatieve ionen zijn bewezen door talloze onderzoeken en wetenschappelijke studies. Albert Einstein zei ooit dat de genezende effecten van de berglucht in Davos te wijten waren aan de elektriciteit van de lucht …

Hoofdpijn, slaperigheid, weinig aandacht en een algemeen gevoel van onbehagen zijn slechts enkele van de bijwerkingen van te lang binnen blijven. Wetenschappers zeggen dat het allemaal om ionen gaat, of, meer specifiek: negatieve ionen. Ionen zijn geladen deeltjes in de lucht; sommige worden negatief geladen en sommige positief. Negatieve ionen, in niet-wetenschappelijke termen gesteld, zijn in feite zuurstofionen waaraan een extra elektron is gehecht, geproduceerd door watermoleculen, en daarom zijn ze in zo’n prachtige overvloedige toevoer nabij verse, stromende watervoorraden zoals rivieren, beken, zeeën en watervallen.

Dit verklaart ook hoe verfrissend het kan zijn om te douchen, zwemmen of een bad te nemen als we ons moe voelen. Maar deze negatieve ionen, in overvloedige toevoer in natuurlijke omgevingen, zijn gevaarlijk laag in het gemiddelde kantoor met airconditioning, een oververhitte woning of een benauwde auto. De lucht rond watervallen kan bijvoorbeeld 30.000 tot 100.000 negatieve ionen per cm3 bevatten, bossen van 2000 tot 3000 cm3. Vergelijk dit aantal met een verstopte auto of kantoor, die nul tot maximaal een paar honderd per cm3 kan bevatten. Voor de mens om fysiologische processen in het lichaam te ondergaan, is er een minimumlimiet van ongeveer 600 negatieve ionen per cm3, en om maximale metabolische processen te laten plaatsvinden, moeten er ongeveer 50.000 negatieve ionen in één cm3 zijn.

Het is bewezen dat negatieve ionen geen ongewenste bijwerkingen of contra-indicaties hebben. Positieve en negatieve ionen hebben verschillende effecten op mensen en hun organisme

 • Effect op huid en bindweefsel: negatieve ionen worden ook geabsorbeerd door de huid. Ze verbeteren de opperhuid en het onderhuidse weefsel om zuurstof te leveren en de huidaandoeningen te beïnvloeden. Ze verbeteren huidaandoeningen zoals acne, psoriasis, netelroos, brandwonden. Ze neutraliseren zuren in het interstitium (ruimte tussen de cellen van een weefsel) en bevorderen zo de collageensynthese.
 • Effecten op de luchtwegen: Longen en slijmvliezen reageren gevoelig op de ionen. De negatieve ionen bevorderen de vorming en uitscheiding van slijm, waarin onzuiverheden in de lucht (stof, rook, vervuiling, micro-organismen) worden gebonden. Aangewezen voor allergieën, astma, bronchitis, sinusitis, droogheid van het mondslijmvlies, …
 • Impact van het zenuwstelsel: negatieve ionen verlagen de serotoninespiegels, wat hyperactiviteit, stress, vermoeidheid, slapeloosheid en angst kan veroorzaken. Ze verminderen migraine en hoofdpijn vanwege hun pijnstillende werking en bevorderen ontspanning en verbeteren de concentratie en het geheugen.
 • Effecten op de bloedsomloop: negatieve ionen verbeteren de bloedcirculatie en bevorderen de bloedzuivering, reguleren de bloeddruk en voorkomen hart- en vaatziekten, een hartinfarct en angina.
 • Daarboven: ze reguleren ook de bloeddruk, verhogen het gezichtsvermogen, reguleren de pH, verbeteren de spijsvertering, verminderen lipiden en cholesterol, bevorderen de uitscheiding van toxines, stimuleren het immuunsysteem, bevorderen de doorlaatbaarheid van cellen, verminderen vermoeidheid en spierpijn, helpen met stofwisselingsziekten, verbeteren fysieke en mentale prestaties en zorgen voor algemeen welzijn.

 

DERMIO CARE® PLUS – DE KRACHT VAN PLASMA EN KLEURLICHT

Dermionologie® | van O2 naar Plasma (O2 (-))

De lucht die we inademen is 21% zuurstof (O2). Zuurstofatomen zijn omgeven door positieve en negatieve ionen (elektrische deeltjes). Het aandeel negatieve en positieve ionen is afhankelijk van de omgeving.

DERMIO CARE® PLUS-apparaat verhoogt het aantal negatieve ionen in zuurstof tot meer dan 5.000.000 per cm3 ademhaling. Dit verandert de zuurstof in plasma (vergelijkbaar met “elektriciteit”). Verhoogt de stofwisseling: in de huid en het hele lichaam. Plasma is oppervlakte-actief en doordringt materie (zoals elektriciteit, vuur of warmte).

Verbeter de dermionologie met PhotoTherapy

De plasmakleurbehandeling is afhankelijk van sterk geconcentreerde negatieve ionen. Tegelijkertijd beïnvloeden verschillende kleuren licht specifieke metabolische processen.


De fototherapie

Inheemse culturen ontdekten dat de kleur van planten vaak hun helende eigenschappen bepaalden. Onderzoek met planten geeft ook aan hoe gekleurd licht de gezondheid van planten beïnvloedt. Dr. Niels Ryberg Finsen meldde het succesvolle gebruik van rood licht om littekenvorming door pokken te voorkomen en werd in 1903 geëerd met een Nobelprijs voor zijn baanbrekende werk met lichttherapie. Kleurentherapie voor de gezondheid wint vandaag terrein door de komst van Light Emitting Diodes (LED’s). Medisch onderzoek gesponsord door NASA, met behulp van zowel rode als Near InfraRed (NIR) LED’s, vergroot de bekendheid met en het gebruik van kleurentherapie.

 

 

 

Openingstijden

Ma. 09.00-16.00u
Di. 08.30-17.00u
18.00-21.00 (niet elke dinsdagavond)
Wo. 09.00-15.00u
Do. 09.00-16.00u
Vr. 09.00-13.00u
Za. 09.00-11.00u (niet elke zaterdag

u maakt de afspraak rechtstreeks in onze online bookingsmodule.