Ontharen met LYCON

Geniet wekenlang van een gladde, zachte huid. De ontharingswax van LYCON verwijdert de kortste haren zonder enkele moeite. Deze milde ontharingsmethode is geschikt voor je gehele lichaam, van benen tot bovenlip.

Lichaam waxen met LYCON

Vergeet stoppels, huidirritaties en ingegroeide haartjes. Met de ontharingswax van LYCON geniet je tot wel zes weken van een gladde, verzorgde huid. De ontharingslijn bestaat uit heerlijk geurende waxen die speciaal zijn gemaakt voor het verwijderen van ongewenst haar. De wax kan aangebracht worden op het hele lichaam, van rug en benen tot bovenlip en oksels. Omdat de wax zich alleen hecht aan het haar, worden zelfs korte haren van 1 millimeter moeiteloos verwijderd. De ontharingsmethode is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Voordelen van waxen

  • Korte behandelingstijd
  • Ontharing is vrijwel pijnloos
  • Verwijdert korte en stugge haren
  • Geschikt voor de gevoelige huid
  • Verzorgend voor de huid
  • Houdbaarheid van 6 weken

Verschil tussen harsen en waxen

Waxen is een stuk zachter voor je huid dan harsen. Een hars hecht zich aan de haren en de huid. De hars wordt daarna met een strip, tegen de haarrichting in, verwijderd. Hiermee verwijder je niet alleen je ongewenste haar, maar beschadig je ook de huid.

De wax van LYCON wordt in een dun laagje aangebracht op je huid. Terwijl de wax afkoelt, pakt deze alleen de haren vast. De wax kan in elke gewenste richting (zonder strip) worden verwijderd. Hierdoor blijft je huid nbeschadigd. De wax verwijdert de haren én de haarwortels. Hierdoor blijven haren langer weg en komen ze ook nog eens veel zachter terug.

Openingstijden

Ma. 09.00-16.00u
Di. 08.30-17.00u
18.00-21.00 (niet elke dinsdagavond)
Wo. 09.00-15.00u
Do. 09.00-16.00u
Vr. 09.00-13.00u
Za. 09.00-11.00u (niet elke zaterdag

u maakt de afspraak rechtstreeks in onze online bookingsmodule.

Ontdek onze winkel

Ontdek onze winkel